Меню Закрыть

Як обрати хорошу стоматологію у Черкасах?

sto-alt

Зубний лікар, за статистикою, найбільш відвідуваний медичний фахівець.  Усі люди лікують зуби і більшість з них відчуває дискомфорт від однієї тільки думки про стоматолога. Коли ми стикаємось з гострим зубним болем, то , зазвичай, поспішаємо до найближчої клініки стоматології. Але частіше все ж хочемо обрати хорошого лікаря-стоматолога для себе і всієї родини ще до початку серйозних проблем із зубами. Тому до вибору такого фахівця треба відноситись серйозно та відповідально. Витративши один раз сили та час на пошук стоматолога, ми значно полегшимо собі життя, адже у зубного лікаря буде зберігатись історія лікування наших зубів. Крім того, встановивши довірливі відносини зі своїм стоматологом, ми уникнемо цієї неприємної боязні стоматологічних кабінетів, яка в багатьох з нас сидить із самого дитинства.

Та як же знайти свого найкращого стоматолога у Черкасах, коли в нашому місті їх більше двох сотень? Спочатку найкраще використати так зване і відоме «сарафанне радіо» серед своїх друзів, близьких, знайомих. Напевно за допомогою цієї інформації Вам вдасться створити перелік зубних лікарів, до яких Ви зможете придивитись ретельніше. Не зайвим буде почитати інформацію про обрані стоматологічні клініки в інтернеті  —  на спеціалізованих форумах, блогах чи безпосередньо на  веб-сторінках клініки, яку Ви плануєте відвідувати.

Перше, що ми хочемо отримати від стоматолога, коли приходимо до нього на прийом – це  якісну консультацію та висококваліфіковану допомогу. Звичайно, нам хочеться, щоб усі лікувальні процедури проходили без болю, а матеріали та інструменти, які зубний лікар використовує в роботі, були сучасними та за останніми технологіями. До речі, стоматологічна клініка «Дант» в своїй роботі використовує виключно якісні матеріали та сучасне обладнання, крім того, в нашій клініці працюють висококласні фахівці різних категорій. Тому, при виборі Вашого майбутнього стоматолога , не соромтесь запитати лікаря про його категорію, кваліфікації та яким обладнанням та матеріалами він користується.

Зовнішній вигляд

Дуже важливе перше загальне враження від самої стоматологічної клініки. Звертайте увагу на зовнішній вигляд як приміщення так і безпосередньо персоналу клініки. Як правило, в кабінетах панує ідеальна чистота, а лікар працює у масці та рукавичках. Прекрасно, якщо Вам на вході пропонують одягнути бахіли.

Перше спілкування

Гарний лікар зазвичай відразу ж запитає  Вас про наявність хронічних хвороб чи можливих алергічних ускладнень під час використання тих чи інших лікувальних засобів. Досвідчений фахівець зуміє пояснити складні терміни простими словами.  Дуже важливо відчувати доброзичливість, адже зубний лікар – це не тільки виконавець, який механічно робить свою роботу, а ще й чуттєвий помічник.

Перші дії

У професійних стоматологічних клініках Вам зобов’язані одразу ж завести амбулаторну карточку, де будуть відображатись всі маніпуляції  пов’язані з Вашим лікуванням. В окремих стоматологіях Вам можуть запропонувати підписання договору.

Початок лікування

Насамперед, в жодному разі Ви не повинні відчувати болю! Якщо під час лікування Ви відчуваєте біль чи дискомфорт, не соромтесь говорити про це лікарю, Вам повинні забезпечити максимально комфортні умови лікування. Якщо процедура вимагає втручання в зубні канали, обов’язково робиться рентген. Навіть найдосвідченіший стоматолог всі маніпуляції виконує «в чотири руки»  — за допомогою асистента.

Результат

Якщо після відвідування стоматолога Вам не доводиться повертатись на «доробки», якщо відсутні больові відчуття, якщо пломба стоїть як влита і у Вас залишилось найприємніше враження  — Вам пощастило знайти хорошого спеціаліста!

Якщо Ви хочете знайти стоматолога в Черкасах – запрошуємо відвідати нашу стоматологічну клініку «Дант»! В нас працюють лікарі вищих категорій, ми використовуємо лише якісні матеріали та сучасне обладнання, наші ціни Вас приємно здивують, а професіоналізм та доброзичливість персоналу змусять повернутися знову.

Чекаємо на Вас!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.